FAQ - Veelgestelde vragen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • FAQ - Veelgestelde vragen

Welke voorwaarden zijn er wanneer ik mijn hond wil meegeven ?

1) Uw huisdier/hond dient aantoonbaar ingeënt te zijn met minimaal de benodigde jaarlijkse inentingen. Dit moet in het paspoort(en) van het huisdier te zijn geschreven, en dit moet
    ieder jaar opnieuw gebeuren. Tevens dient uw huisdier/hond vrij te zijn van  luizen, teken, vlooien en wormen. 

2) De hond mag geen agressie vertonen. Ook angstige honden kunnen helaas niet mee met de wandeling.

 

Waar wordt met de honden gelopen?

Ik wandel in het Purmerbos. Ik heb een erkende vergunnng om daar te wandelen met de roedels. Hier in het mooie, grote en groene bos is het heerlijk wandelen. Het is een prachtig bos met zwemwater voor de warme dagen.

 

Mag een loopse hond ook mee?

Helaas kan dat niet bij onze uitlaatservice. Dat is enorm lastig wandelen en eigenlijk ook niet te doen met de reuen die ook meegaan met DogWalks.

 

Hoe lang tevoren kan ik de hond aanmelden?

Liefst enkele dagen tevoren. Een vast plekje reserveren op bepaalde dagen is nog beter aangezien mijn uitlaatservice al vrij vol  zit.  ' S morgens bellen mag ook; soms heb ik die dag nog een plekje vrij en is dat geen probleem . Wel graag voor 9.00 h  bellen zodat ik dan de sleutel mee kan nemen.

 

Hoe lang is een strippenkaart geldig?

Bij ons is een strippenkaart drie maanden geldig.

 

Vanaf welke leeftijd nemen jullie honden mee?

Dat kan vanaf al vanaf het moment dat de pup al zijn inentingen heeft gehad. In overleg kunnen we de hond in een "buggy" meenemen om te voorkomen dat de hond op heel jonge leeftijd te veel loopt. Dat gaat in overleg met jullie en jullie dierenarts.  De dierenarts en/of fokker kan eventueel een schema opstellen voor het aantal te wandelen minuten per wandeling.

 

Waar halen jullie de honden op ?

Dat doen we door heel Purmerend, Middenbeemster en Zuid-Oost Beemster

 

Hoe lang duurt een wandeling en op welke tijden wandelt de roedel?

Bij ons duurt een wandeling minimaal  1 uur. Soms langer, echter nooit korter.  Ik ben meestal tussen 11:00 h en 11:30 in het bos en wandel dan tot ongeveer 12:00 h / 12:30 h . Tussen 9:30h en 11:00h haal ik dan de honden op en tussen 12:00h( 12:30 h)  en 14:00 h breng ik de honden weer naar hun huis.


Mijn hond kan/mag niet loslopen, mag hij/zij nu wel mee wandelen?

 Nee, helaas is dat niet mogelijk. We kunnen wel in overleg met u de hond trainen zodat loslopen uiteindelijk wél mogelijk is.

 

Share our website